Dewan Seri Hatinie – Dewan Kahwin dalam taman serta mewah.

Dewan Seri Hatinie adalah sebuah dewan yang terletak di tingkat 2 dalam Plaza Alam Sentral yang terletak di Seksyen 14, Shah Alam. Dewan Seri Hatinie Menawarkan dewan yang selesa dan sesuai untuk majlis perkahwinan dan majlis korporat serta dapat menempatkan sehingga 1000-1200 tetamu. Amimy Catering turut menyediakan pakej lengkap perkahwinan, hari jadi, aqiqah, Annual Grand Meeting dan lain-lain majlis yang anda ingin adakan.

Melalui pakej perkahwinan lengkap yang ditawarkan, anda bukan sahaja tidak perlu membuang masa menguruskan isu catering, pelamin, tapi juga hal-hal lain seperti dekorasi dan kelengkapan dewan, solekan, jurugambar/juruvideo, DJ, kek, busana pengantin dan lain-lain. Ini kerana dalam pakej yang ditawarkan oleh pihak Amimy Catering adalah pakej lengkap dengan pelamin, hiasan dewan, dj, catering.

Kami dalam proses untuk mengemaskini maklumat mengenai dewan Seri Hatinie. Jika anda ingin sebarang info mengenai dewan dan pakej atau ingin membuat tempahan boleh whatsapp Amimy Catering, 011-63301068 atau klik di sini —> Hubungi

Dewan Seri Hatinie
Dewan Seri Hatinie
Dewan Seri Hatinie

Untuk melihat dewan lain sila klik SINI