PakejDewan Seri Hatinie – Dewan Kahwin dalam taman serta mewah.

Dewan yang terletak di tingkat 2 dalam Plaza Alam Sentral yang terletak di Seksyen 14, Shah Alam. Dewan Seri Hatinie Menawarkan dewan yang selesa dan sesuai untuk majlis perkahwinan dan majlis korporat serta dapat menempatkan sehingga 1000-1200 tetamu.

Amimy Catering turut menyediakan pakej lengkap perkahwinan, hari jadi, aqiqah, Annual Grand Meeting dan lain-lain majlis yang anda ingin adakan.

Pakej lengkap Dewan Seri Hatinie untuk majlis istimewa anda.

Melalui pakej perkahwinan lengkap yang ditawarkan, anda bukan sahaja tidak perlu membuang masa menguruskan isu catering, pelamin, tapi juga hal-hal lain seperti dekorasi dan kelengkapan dewan, solekan, DJ, kek, busana pengantin dan lain-lain. Ini kerana dalam pakej yang ditawarkan oleh pihak Amimy Catering adalah pakej lengkap dengan pelamin, hiasan dewan, dj, catering.

Dewan Seri Hatinie pilihan terbaik

Dewan yang luas dengan kemudahan lengkap memudahkan anda untuk mengadakan majlis perkahwinan, korporat dan lain-lain. Hubungi kami untuk datang melihat dewan dan bincang mengenai majlis anda. kami uruskan majlis untuk anda. 

Promosi terbaik untuk pakej perkahwinan 2022 & 2023. Promosi untuk tempahan yang buat dalam bulan ini sahaja. Tempah sekarang untuk majlis tahun 2022 dan 2023 segera untuk dapatkan promosi istimewa.

Jika anda ingin sebarang info mengenai dewan dan pakej atau ingin membuat tempahan boleh whatsapp Amimy Catering, 011-63301068 atau klik di sini —> Hubungi

Dewan Seri Hatinie
Dewan Seri Hatinie
Dewan Seri Hatinie

Pakej Kahwin Amimy Catering – Dewan Seri Hatinie

Dewan seri hatinie
Dewan seri hatinie

Kenali kami di sini

Untuk melihat dewan lain klik SINI